Navijači Uniteda izgubili strpljenje sa igračem kojeg je Ten Hag predstavljao kao zvijezdu

Nakon nove loše partije

Navijači Uniteda izgubili strpljenje sa igračem kojeg je Ten Hag predstavljao kao zvijezdu

E. Oštraković

Navijači Manchester Uniteda na zub su uzeli jedno igrača nakon poraza njihovog tima od Manchester Cityja u okivru Premiershipa.

Manchester City je na jučerašnjoj utakmici trebao pobjedu kako bi smanjio zaostatak za ekipom Liverpoola, a na kraju su je uspjeli i upisati.

Iako su bili veliki favoriti na ovoj utakmici nije susret dobro počeo za Manchester City. Već nakon osam minuta Marcus Rashford dovodi Manchester United u vodstvo.

U drugom poluvremenu Manchester City je igrao dosta bolje, ali i dosta brže, te su sa dva gola Phila Fodena, te jednim golom Erlinga Haalanda napravili preokret i upisali pobjedu.

Kod trećeg gola Rodri je na brilijantan način ukrao loptu fudbaleru Manchester Uniteda Sofyanu Amrabatu, te je asistirao Haalandu.

Oglasi

Navijači Manchester Uniteda bijesni su na Amrabata i na njebovu igru na utakmici protiv ljutog rivala.

Oni su svoje nezadovoljstvo itekako pokazali na društvenim mrežama gdje su ostavili veliki broj negativnih komentara na račun ovog fudbalera.

"Amrabat šta je to? Vratite ga odakle je došao", napisao je jedan navijač Manchester Uniteda.

Dugi je bio žestok: "Koji je to vrag bio od strane Amrabata?"

"Mi kao navijači, svi se slažemo da smo žestoko pogriješili sa Amrabatom. Dosta bi ga je. Ne želim da ga vidim više u dresu Manchester Uniteda. Nema razloga da ga više oblači", jasan je bio jedan od navijača ovog kluba.

Iako je Manchester United poražn od Manchester Cityja, Erik ten Hag bio je zadovoljan nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Igrači su dali sve od sebe. Imali smo dva igrača na terenu koja nisu bila sto posto spremna, a to su Evans i Rashford. Kao tim smo dali sve. Igra je bila dobra, ali razočarani smo rezultatom.

Borili su se kao tim, igrali su kao tim. Mogli smo ostvariti pobjedu. Male su nijanse, ali kako je tako je. Rashford je imao šansu, Garnacho je imao šansu, mogli smo otići na 2:0. Možemo se boriti protiv bilo koga. Nemojte zaboraviti da je Manchester City trenutno najbolji tim na svijetu", rekao je Ten Hag.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Gdje su one kockaste glave ..kako se ono zovu Ade ,Ade 1 ,Ado ****a mlado nesto tako hehehe nema ih nigdje ..magarac gdje si javi se
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi