Snimak koji je nasmijao Srbiju: Navijač FK Partizan sjajnom napadaču ponudio vlastitu ženu
Zanimljiva scena nakon utakmice u Ivanjici (Foto: Screenshot)

Nevjerovatna scena

Snimak koji je nasmijao Srbiju: Navijač FK Partizan sjajnom napadaču ponudio vlastitu ženu

M. Šljivak

Brazilski napadač Matheus Saldanha donio je FK Partizan pobjedu protiv Javora u Ivanjici, a nakon ove utakmice desila se zanimljiva scena s navijačima dok je davao autograme.

Dovođenje 24-godišnjeg brazilskog napadača Matheusa Saldanhe ispostavio se kao fenomenalan potez beogradskog Partizana. Sjajni fudbaler dominira u Super ligi i među najzaslužnijim je što su crno-bijeli na vrhu prvenstvene tabele.

Nova tri boda Saldanha je svom timu donio jučer u Ivanjici. Zabio je jedini gol u trijumfu protiv Javora, a nakon ove utakmice desila se zaista interesantna scena koja je nasmijala Srbiju.

Saldanha je po okončanju utakmice odlučio podijeliti nekoliko autograma i fotografisati se s navijačima Partizana, da bi potom s tribina čuo nešto što mu je izazvalo ogroman osmijeh na licu.

Jedan od navijača beogradskog kluba rado bi ovom fudbaleru prepustio vlastitu ženu, pa je na engleskom jeziku povikao: "Saldanha, je*i mi ženu".

Oglasi

Ove riječi izazvale su osmijeh kod napadača Partizana, ali i kod ostalih navijača koji su se našli u tim trenucima oko napadača crno-bijelih i ovakve scene su definitivno nešto što se ne dešava često.

Matheus Saldanha je ove sezone u dresu beogradskog velikana zaista fenomenalan. Odigrao je 19 utakmica u Super ligi i ima učinak od 15 pogodaka i pet asistencija.

Povezivao se Brazilac s transferom u Fenerbahče ove zime. Spominjala se cifra od 10 miliona eura, no na kraju je rukovodstvo kluba odlučilo da ga zadrži i definitivno je napravilo pravi potez.

Oglasi

Partizan je Saldanhu kupio prošlog ljeta od japanske ekipe Jef United Chiba za 'samo' 1.3 miliona eura.

Karijeru je ovaj fudbaler počeo u ekipi Bahije, a pored japanskog kluba igrao je za kineski Rongcheng i Neftchi iz Azerbejdžana.

Ako nastavi s ovakvim igrama crno-bijeli će ga jako teško zadržati u svom timu narednog ljeta, a cifra bi mogla premašiti 10 miliona eura, koliko je navodno nudio Fenerbahče.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Saldanha s Partizanom juri prema tituli prvaka Srbije. Njegovi golovi mogli bi biti presudni u velikoj borbi koja sigurno predstoji do samog kraja sezone.

Ovaj tim je trenutno prvi na tabeli s 50 bodova i ima bod više od najvećeg rivala FK Crvena zvezda.

Top Komentari

BosanskaSvedska
@AlphaStrong Evo ga zeza me sa traktorom!
2 0
HamzaVojvoda
@BosanskaSvedska jesil Bogati ovo ti mu nudio svoju hanumu? Pa brate drugi put kad traktorom vako dodjes u svoju prestolnicu onda il napuni baterije il garonju svog bika povedi bolan da se mozete vratit nazad a ne vako tobejarabi zenu nudit za 20 marki
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi