. Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Novi predsjednik Dinama?

Velimir Zajec u društvu slavnog bh. glumca gledao utakmicu, Bad Blue Boysi mu poslali poruku

Edmir Škorić

Velimir Zajec, kandidat za predsjednika Dinama, nije htio u svečanu ložu za utakmicu osmine finala Konferencijske lige između Dinama i PAOK-a (2:0) na Maksimiru.

Mnoge poznate face bile su sinoć na Maksimiru da prate novi evropski okršaj Dinama i svi su mogli da uživaju i zadovoljni napuste stadion budući da je Bruno Petković s dva gola Modrima donio sjajnih 2:0 pred revanš u Solunu.

Velimir Zajec, bivši igrač Dinama i Panathinaikosa, kandidat je za predsjednika Dinama i njegova lista "Dinamovo proljeće" nadmoćno je slavil u prvoj izbornoj jedinici, a ove nedjelje ih očekuju izbori za predsjednika.

Zajec je jedna od legendi zagrebačkgo kluba, ali interesantno da je odbio poziv da gleda meč iz lože. Umjesto toga, u jednom dijelu zapadne tribine uočen je u društvu slavnog bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića.

Početkom drugog poluvremena jučerašnje utakmice, Bad Blue Boysi su poslali poruku 60-orici skupštinara koji će u nedjelju odlučivati o novom predsjedniku Dinama. Uz Zajeca, drugi kandidat je dugogodišnji Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

"Evo vam bilješke za nedjelju - Velimir Zajec", bila je poruka Boysa, koji očito imaju svog favorita u predsjedničkim izborima.

Transparent navijača za podršku Velimiru Zajecu pred izbor za predsjednika Skupštine Dinama. Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Navijači priželjkuju da Zajec bude imenovan za predsjednika i onda se nadaju nekim velikim potezima, pa između ostalog i da se vrati Luka Modrić, no ne bi trebali biti previše optimisti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Modrić, Brozović i Kovačić su poput Bermudskog trokuta. Povezan sam s Modrićem jer sam ga doveo u Dinamu, ali mislim da se neće vratiti. Možda će otići u Saudijsku Arabiju ili odraditi još jednu godinu u Realu", poručio je Zajec.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.