Tužno i žalosno je ono što se desilo

Nevjerovatno

U Dortmundu je viđena najporažavajuća scena Lige prvaka ove sezone: "Zabranite joj ulaz..."

Midhat Šljivak

Borussia iz Dortmunda je u polufinalu Lige prvaka. Tim Edina Terzića savladao je Atletico Madrid s 4:2 i prošao je među četiri najbolja tima Evrope, gdje ih čeka duel s PSG-om. Ipak, događaj s kraja utakmice bacio je mrlju na navijače domaćeg tima, a za sve je kriva jedna žena.

Julian Brandt odlučio je po okončanju utakmice protiv Atletica dres pokloniti čovjeku koji je u kolicima. Prišao je do tribine i pokušao je još više uljepšati noć navijaču svog tima.

Međutim, potom se desila najporažavajuća scena Lige prvaka ove sezone. Nepoznata žena se stvorila iza čovjeka u kolicima, zgrabila je dres iz njegovih ruku i nasmijana otišla svojim putem.

"Kada su najveći šu*ak među 81.000 ljudi", komentar je na ovu scenu jednog od navijača Borussije iz Dortmunda, a ubrzo se javio veznjak njemačkog kluba Marius Wolf.

"Bit će sređeno", rekao je 28-godišnji fudbaler tima iz Dortmunda, aludirajući na to da će čovjek dobiti svoj dres naknadno.

Iako će se u Dortmundu potruditi da navijač u kolicima dobije dres koji mu je namijenjen, ova ružna slika je otišla u svijet i pokazuje kako su ljudi postali bezdušni.

Ova žena je jasno mogla vidjeti da dres ide momku u kolicima. Odlučila je međutim usrećiti sebe i otela mu ga je iz ruku.

Sreća je pa su tu bile kamere. Njena je sramota zbog onog što se desilo i dobija brojne osude.

"Izbacite je zauvijek sa stadiona. Ne zaslužuje biti među navijačima", samo su neke od poruka koje su došle.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

I zaista je ovo bila izuzetno ružna scena, jedna od najporažavajućih u Ligi prvaka ove sezone i uspjela je pokvariti fenomenalne scene slavlja iz Dortmunda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.