Izabran novi Upravni odbor kluba sa Pirote

Prvi čovjek Sparsa postao predsjednik Travnika

Sinoć je održana izborna Skupština NK Travnik na kojoj je izvršena rekonstrukcija struktura kluba i izabran novi Upravni odbor Vezira. 

Izabrano je 19 novih delegata Skupštine, na čijem čelu je predsjednik Jasmin Hrnjić i njegov zamjenik Tihomir Kramer. 

Upravni odbor kluba sa Pirote sačinjava sedam članova na čijem je čelu Nihad Selimović, a pored njega u UO Vezira mjesto su našli, Edin Teskeredžić, Predrag Sučić, Zijo Đulabić, Huso Halep, Dario Pranjić i Ahmed Karić. 

Novi predsjednik Vezira je Nihad Selimović, osnivač i predsjednik KK Spars. Osim Upravnog odbora izabran je i Nadzorni odbor, a njega sačinjavaju Hazim Selimović, Željko Lončar i Almir Goloman. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.