Kroos i Modrić kao nebo i zemlja! Hladni Nijemac noćas u nevjerici ostavio Real, drama tek slijedi

Marca donijela detalje

Kroos i Modrić kao nebo i zemlja! Hladni Nijemac noćas u nevjerici ostavio Real, drama tek slijedi

Admin Čaušević

"Napeti mir s Tonijem Kroosom", naslov je kojeg je u nedjelju ujutro donio ugledni list AS nakon što je još mnogo nerazriješenih pitanja sa njemačkim veznjakom. Jednostavno Kroos nije kao Luka Modrić, ali niti bilo koji drugi fudbaler.

I dok je Modrić činio sve da dobije novi ugovor sa Real Madridom, pristao i na smanjenje plate, Kroos i dalje drži Kraljeve u ozbiljnoj neizvjesnoti, a tako će biti i narednih sedmica.

Florentino Perez je proteklih dana obavio niz razgovora sa dvojicom legendarnih veznjaka. S Modrićem je bez problema postigao dogovor, ali ne i sa Kroosom.

Naime, Nijemac još uvijek nije odlučio da produži ugovor s Realom. Tokom noći je sve stavio na čekanje te su sada Kraljevi praktično ni na nebu ni na zemlji.

Iza iskusnog veznjaka je fantastična sezona. Sigurno je među legitimnim kandidatima za osvajanje Zlatne lopte, ali još uvijek ne želi da produži ugovor s Realom.

Čak je i Marca svoju naslovnicu posvetila Modriću i Kroosu. Tvrdi se da Hrvat sigurno ostaje još godinu, dok je Nijemac na korak od odluke.

Oglasi

Upravo taj korak je ono što je sve u Realu ostavilo u nevjerici. Mislili su da će sve biti gotovo prije finala Lige prvaka, ali Nijemac ima druge planove.

U Realu se sada nadaju da će Kroos svoju odluku saopštiti prije Evropskog prvenstva, tačnije do 14. juna jer nakon toga će veznjak potpuni fokus prebaciti na kontinentalni turnir.

Marca i AS se slažu da niko ne zna kada i kakvu konačnu odluku će donijeti Kroos što je definitivno iznenađenje i na neki hladan tuš za Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nijemac je u nekoliko navrata poručio da bi se mogao oprostiti od fudbala kada bude na vrhuncu, ali o takvom scenariju niko ne razmišlja.

I prošle godine je legendarni veznjak dugo razmišljao kakvu će odluku donijeti, da bi sredinom 21. juna 2023. saopštio da ostaje. Slično bi se moglo ponoviti i sada. Ipak Kraljevi žele da se dileme riješe što je prije moguće.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi