Trener Bavaraca pred duel sa Real Madridom

Guardiola: Volio bih da Ronaldo zaigra

Minhenski Bayern sutra će u okviru prvog susreta polufinala Lige prvaka gostovati na Santiago Bernabeu stadionu kod Real Madrida. 

Bavarci se nadaju da će postati prvi klub u Ligi prvaka koji je uspio odbraniti titulu prvaka Evrope. Trener Bavaraca, Pep Guardiola istakao je kako bi volio da na sutrašnjem susretu nastupi Cristiano Ronaldo. 

"Moramo odigrati vrhunsku utakmicu kako bi sutra ostvarili dobar rezultat. Real Madrid je jedan od najboljih klubova u Evropi, a iskreno se nadam da će sutra i Cristiano Ronaldo igrati," rekao je Pep Guardiola pred duel u Madridu. 

Kapiten Bavaraca, Philipp Lahm je istakao kako je polufinale Bayerna i Reala duel dvije vrhunske ekipe.

"Sutra nas očekuje velika utakmica. Utakmica između dva vrhunska kluba. Ovakvi mečevi se odluče velikom strašću i željom. Mi smo došli da pobijedimo, ali smo svjesni da je to izuzetno težak zadatak," rekao je Lahm.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.