Kapiten našeg nacionalog tima postigao sjajan pogodak

Džekin gol jedan od najljepših proteklog vikenda

Proteklog vikenda postignut je veliki broj odličnih golova na terenima širom Evrope, a pogodak našeg Edina Džeke ulazi u konkurenciju za jedan od najljepših. 

Džeko je zatresao mrežu Hull Cityja dva puta, a prvi pogodak zaista je bio prelijep. Džeko je izbacio defanzivca Hulla, a potom šutirao sa vrha šesnaesterca desnom nogom i poslao loptu u lijeve rašlje gola domaćina. 

Fantastičan pogodak postigao je i Phil Jagielka protiv gradskog rivala Liverpoola. Odlične golove vidjeli smo i u Seriji A, Bundesligi i Primeri. Matia Destro pogodio je sa 40 metara protiv Verone, sjajan je pogodak i Luke Modrića protiv Villarreala, kao i Lucasa Piazona protiv HSV-a.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.