Karte za utakmicu samo kod tapkaroša

Cijene ulaznica na crno od 25 do 50 KM

Dino Kurbegović

Ulaznice za utakmicu između BiH i Belgije davno su rasprodate, a jedino se još mogu nabaviti kod tapkaroša u centru Zenice, te oko stadiona Bilino polje.

Raspitali smo se kod nekoliko prodavača kolika je cijena ulaznica, te je za razliku od utakmica koje su se prije igrale u Zenici dosta niža, iako na Bilinom polju gostuje veoma jaka Belgija, koja je po imenima sigurno poslije Španije najjača reprezentacija koja će gostovati u Zenici.

Cijene ulaznica kod tapkaroša iznose od 25 KM za južnu i sjevernu tribinu do 40 KM za istočnu tribinu, a ulaznice za zapadnu tribinu mogu se pronaći za 50 KM. Nema sumnje da će cijene varirati, te da se može očekivati i povećanje cijena, ali i smanjenje kako se bude bližio početak utakmice.

Večeras će kao i obično Bilino polje biti ispunjeno do posljednjeg mjesta, a nešto više od 13.000 navijača koji su došli do ulaznica moći će uživo na djelu vidjeti majstorije Džeke, Pjanića, Bešića s jedne strane, te Hazarda, Lukakua, Kompaya s druge strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.