Ibrin život je sve osim luksuz, Helena i sad pere suđe i kuha: "U cijeloj školi samo moja djeca..."

Šveđanin bh. korijena otkrio detalje

Ibrin život je sve osim luksuz, Helena i sad pere suđe i kuha: "U cijeloj školi samo moja djeca..."

Admin Čaušević

Niti je Zlatan Ibramović ikada odbacio kontroverzu, niti je kontroverza htjela napustiti njega. Iako djeluje bahato i prepotentno život Šveđanina bh. korijena je potpuno druga priča. Ispričao je detalje i definitivno mnoge iznenadio.

Nakon što je okačio kopačke o klin, Ibrahimović je našao novi posao u Milanu. Klubu za koji bio najviše vezan tokom igarčkih dana i to na funkciju operativnog partnera.

"I dalje sam najbolji. Mogao sam nastaviti, ali samo odlučio da prestanem. Htio sam da budem s djecom, da sam nastavio igrati ne bih mogao s njima raditi mnoge stvari."

Posebno je interesantan život Ibre sa dugogodišnjom partnericom Helenom. U vezi su duže od dvije decenije te imaju dvojicu sinova, Maximiliana i Vincenta.

"Prihvatio sam da prestanem igrati, došao sam do tačke kada sam rekao: 'U redu je, pusti to i započni novo poglavlje u svom životu'”, kazao je Ibrahimović te otkrio da u kući ima angažovanu samo čistatčicu.

"Moja mi žena uvijek govori 'sjeti se ko se brinuo za tebe prije nego što si ti brinuo o porodici'. Odrekla se svoje karijere zbog mene. Pratila me u svemu što sam radio, sve mi je dala i sve je ostavila radi mene.

Oglasi

"Ona preuzima više odgovornosti za neke stvari, a za druge ja preuzimam više odgovornosti. Ljudi mogu misli da smo porodica koja živi luksuznim životom, ali ona pere suđe i kuha. Jedina pomoć koju imamo je čistačica."

Također kada je u pitanju odgoj sinova, Maximiliana (2006.) i Vincenta (2008.), Ibrahimović ih je učinio poniznim i skromnim umjesto da im od početka omogući luksuz.

"Vodim djecu u školu, pokupim ih s treninga, kao u normalnoj porodici. U cijeloj školi samo su moja djeca vozila bicikle. Ostale porodice imale su dadilje koje su pratile i dolazile po djecu ili vozača. To nismo mi."

Nezaobilazna tema je bio i Mino Raiola, čuveni menadžer koji je preminuo prije dvije godine. Zlatana je to sve jako pogodilo.

"Kada je preminuo, to je bio težak udarac za mene. Puno sam plakao. I još nije gotovo jer mi se ponekad vraćaju sjećanja. Previše mi nedostaje."

"Svi koji poznaju mene i njega razumiju koliko smo bili bliski. Što bih mu rekao kad bi mu mogao poslati poruku? Nedostaješ mi", završio je Zlatan.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Svedzanke ne kuhaju niti peru sudze nego dovedu nekog ugrozenog kao vojo @HamzaVojvoda da on to radi!
2 0
zajid08
A jes' gadna....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi