Foto: EPA

Čileanac nezadovoljan

Pellegrini: Zaslužili su prolaz

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Cityja, Manuel Pellegrini, razočaran je ispadanjem svog tima iz FA Kupa.

Građane je izbacio Middlesbrough i to pobjedom na Etihadu od 2:0..

"Prije nego su postigli gol mi smo imali pet ili šest velikih šansi. Oni do tog trenutka nisu imali nijednu. Mi smo lagano primili gol i to je promijenilo tijek utakmice. Bili smo nervozni, a oni su tim koji to zna iskoristiti. Imali su mnoštvo šansi i zaslužili su prolaz", rekao je Pellegrini, te je dodao:

"Sada se moramo fokusirati na Premier ligu i Ligu prvaka. Želio sam trofeje u svim takmičenja, ali sada moramo ići dalje tamo gdje smo još u igri. Slijedi nam težak meč s Chelseajem i moramo smanjiti razliku", dodao je Čileanac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.