Zavela Bičakčića, a drugi Zmaj joj slomio srce: "Blokiran mi je na svemu, nikad ga ne želim vidjeti"

Poznata influenserica

Zavela Bičakčića, a drugi Zmaj joj slomio srce: "Blokiran mi je na svemu, nikad ga ne želim vidjeti"

Eldar Ganibegović

Jedno vrijeme reprezentativac Bosne i Hercegovine bio je tada sjajni Danijel Miličević. Osim po igrama na terenu, bio je poznat i po vezi s atraktivnom srbijanskom influensericom Zoranom Jovanović.

Krah njihove veze stigao je 2018. godine. Tada Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah nije imala mnogo lijepih riječi za njega.

Zbog bivšeg bh. fudbalera se blogerka pristala i preseliti u Belgiju, zatim u Francusku, međutim njihov emotivni odnos je pukao i na kraju je svako otišao na svoju stranu. 

ZORANNAH SE POKAJALA IZNELA DETALJE O RASKIDU SA FUDBALEROM ...

Na temu ljubavne romanse sa bivšim bh. reprezentativcem Zorana je govorila prije nekoliko godina, te odlučila da sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama ipak podijeli pojedine detalje i otvori dušu.

"Dok smo živjeli u Belgiji sve je bilo super, ali onda se desio taj prelazak u Francusku (Metz, op.a.). Ja sam tada bila očajna, naša veza je već bila u velikoj krizi. Sve se skupilo i ono što vi ne znate jeste da smo mi jako davno raskinuli, ja sam se vratila u Beograd početkom maja, a mi smo raskinuli mjesec dana prije toga. Prodisala sam tog momenta kada sam spakovala kofere i otišla, budući da sam bila jako, jako nesretna posljednjih mjeseci.

Oglasi

Naš odnos je bio katastrofalan i nije bilo poente nastavljati ga. Svi ljudi oko mene su komentarisali kako sam ja uvenula kao lala tamo", ispričala je blogerka i nastavila:

"Zaista sam bila veoma nesretna i bukvalno sam plakala svaki dan nekoliko mjeseci. Nas dvoje nismo ostali u dobrim odnosima. Blokiran mi je svugdje, i na Instagramu i svuda, ne želim da ga vidim više nikad u životu jer je on mene razočarao. On je ovako dobar dečko, ali nije bio dobar prema meni i nije bio dobar za mene i tu ću da stavim tačku na to."

Kako se na njenom Instagramu može vidjeti, ponovo je u zagrljaju fudbalera. Ljubi je golman Vitessea, Eloy Room.

Što se Danijela Milićevića tiče, on je 2021. godine završio karijeru u Seraingu. Ranije je igrao za Eupen, Gent, Metz, Charleroi, Yverdon Sport i Lugano.

Najbolje partije pružao je u dresu Genta u kojem je i stekao status reprezentativca naše zemlje. S ovim timom je 2015. godine postao prvak Belgije, a odmah nakon toga osvojio je i Superkup u ovoj zemlji.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je tri nastupa. Skupio je tek 63 minute na terenu u onim kvalifikacijama za SP 2018. godine, ali i to mu je bilo dovoljno da ubilježi dvije asistencije.

Top Komentari

Alenizmostara
Ova se garant dobro tuca, jer ne izgleda ništa posebno.
2 0
Hipo
Eldare seljacicu sportom se bavi ****m ti staru koja te odgojila u seljaka
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi