Željku Sopiću je bolje da ne gleda scene s benzinske! Svjesno ili ne Dinamo je "ujeo" trenera Rijeke

Dinamo je nadomak titule

Željku Sopiću je bolje da ne gleda scene s benzinske! Svjesno ili ne Dinamo je "ujeo" trenera Rijeke

Admin Čaušević

Dinamo se do sada naosvajao titula prvaka Hrvatske, međutim ona koja je na vidiku mogla bi biti najdraža pošto je došla u jako turbulentnom periodu za najuspješniji hrvatski klub. Veliki korak napravljen je pobjedom nad glavnim konkurentom Rijekom sa 1:2.

Informacije iz Zagreba su takve da igrače Dinama čeka luda noć i spektakularna proslava na Maksimiru poslije pobjede koja može značiti i osvajanje sedme titule u nizu.

Međutim, zanimljiva scena viđena je na jednoj pod benzinskih pumpi kada se autobus sa igračima Dinama vraćao za Zagreb što je zabilježio i reporter portala SportSport.

Naime, na jednoj od pumpi se uveliko pjevalo dok je stajao autobus s igračima Dinama, a slavlju s navijačima su se pridružili i određeni prvotimci Modrih.

Slučajno ili ne, ali iz Dinama su na ovaj način definitivno bocnuli Željka Sopića, trenera Rijeke koji je poznat po tome da redovno zaustavlja svoje igrače na benzinskim pumpama na povratku kući poslije pobjeda.

Ovaj put uradili su to u Dinamu sigurno je da karizmatičnom treneru Rijeke sigurno neće biti svejedno kad sazna da su ga u taboru ljutog rivala počeli kopirati.

Oglasi

Navodno se sprema i doček na Maksimiru za igrače Dinama koji tri kola prije kraja drže sve u svojim rukama i nakon teške sezone u odličnoj su poziciji da odbrane titulu.

Modri su duž cijele sezone gledali u leđa Hajduku i Rijeci, ali su na proljeće uspjeli pobijediti glavne rivale i na Poljudu i na Rujevici te su skočili na prvo mjesto.

S obzirom na način na koji će se osvojiti, mnogo teže nego ranije, za mnoge Dinamovce nova titula, sedma u nizu, će biti slađa od mnogih drugih.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Također za razliku od nekih ranijih sezona podrška za Dinamo je osjetljivo bolja, navijači su se probudili i može se reći da su definitivno bili 12. igrač popularnih Modrih.

Treba dodati da Dinamo ima priliku doći i do duple krune pošto Zagrepčane u finalu Kupa čeka dvomeč sa Rijekom.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi