Mino Raiola tvrdi

"Pogbu mogu za tren oka prodati Cityju ili PSG-u"

Edmir Škorić

Miona Raiola, agent Paula Pogbe, tvrdi da svog klijenta kad god želi može da proda PSG-u i Manchester Cityju.

Mnogo je klubova koji žele Pogbu. Raiola je otkrio ko sve želi francuskog reprezentativca, ali i otkrio da on ostaje u Juventuus.

“Napravili smo dogovor s Juventusom - Paul ne mora otići. Razgovarao sam s predsjednikom Andreom Angellijem, direktorima Pavelom Nedvedom, Beppeom Marottom i Fabiom Paraticijem, tako da su svi složni kako klubu ne treba novac”, kazao je Raiola za Goal.com, dodavši:

“Pogbu želi sedam klubova i to je sigurno jer su se svi raspitivali za njega. Oni koji ga mogu priuštiti su Real, Barca, PSG, Bayern, United, City i Chelsea. Da budem precizniji, mogu prodati Pogbu već sutra u trenu oka u PSG ili City”.

Potražite više informacija na temu Serie A:

“No, Paul nije rekao da traži novi klub. On će 99 posto ostait u Juventusu. Postoji jedan posto šanse da ga Juve proda, ali to je u slučaju baš dobre ponude”, istakao je Raiola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.