Privlače više pažnje od njih

Šest dama za koje su i slavni fudbaleri preslabi

A. Haznadarević

Iako mnogi misle da slavni igrači mogu imati djevojku koju god na svijetu požele, čini se da stvari uopšte tako ne stoje kada su u pitanju neke od dama. Jednostavno, one su "veće face" od svojih slavnih izabranika, te svakom pojavom u javnosti bacaju potpunu sjenu na svoje jače polovine, koje su se dobro morale namučiti da ovakve ljepotice budu pokraj njih.

Alice Goodwin

Partnerica i odnedavno supruga engleskog krilnog igrača Jermainea Pennanta Alice Goodwin, dobro je poznata kako tabloidima tako i široj javnosti. Na njen izgled nisu ostali imuni ni neki od najpoznatijih modnih časopisa, koji su joj poslali ponude za pojavljivanje na njihovim naslovnicama.

Abbey Clancy

Iako je Peter Crouch jedan od najboljih engleskih napadača posljednjih godina, u medijima se češće pojavljuje u kontekstu braka sa prelijepom plavokosom Abbey Clancy nego zbog svojih dobrih igara za Stoke City.

Marina Luczenko

Atraktivna poljska pijanistica i kompozitorka Marina Luczenko, od 2013. godine je u vezi sa golmanom Arsenala Wojciechom Szczesnyjem. I ona je jedna od djevojaka za koje se može reći da svugdje, a posebno u domovini izaziva jednaku, pa možda i veću pažnju od svog dragog, čuvara mreže slavnog Arsenala. 

Mandy Capristo

Bivša djevojka Mesuta Özila Mandy Capristo, njemačka je pjevačica, plesačica i model. Iako je njemački reprezentativac planetarno poznata zvijezda, mnogi su se začudili kada je atraktivna Mandy krenula u vezu s njim. Medijska pisanja o tome da je prevario kasnije su i rezultirala završetkom njihove veze.

Amy Jaine

Možda lijevi bek Liverpoola Jose Enrique nije toliko dobar igrač da bi izborio mjesto u reprezentaciji Španije, ali se zato može pohvaliti sa više nego atraktivnom izabranicom Amy Jaine, koja je i sama često viđeno lice u otočkim tabloidima.

Roxanne Jeffers

Iako se radi o porno glumici, upravo je Roxanne Jeffers prema pisanju otočke žute štampe bila prevelik zalogaj za veznjama Manchester Uniteda Marouanea Fellainija. Prema njihovim tvrdnjama, upravo je atraktivna Roxanne ostavila fudbalera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.