Modrić ponizno gleda i šuti: Igrač iz sjene je pravi vođa Reala, kad digne glas svlačionica utihne!

Pojavio se zanimljiv snimak

Modrić ponizno gleda i šuti: Igrač iz sjene je pravi vođa Reala, kad digne glas svlačionica utihne!

Admin Čaušević

Na interenetu je osvanuo zanimljiv snimak iz svlačionice koji zapravo pokazuje ko vodi glavnu riječ u svlačionici Reala. Kad on priča svi ponizno šute i slušaju pa i veliki Luka Modrić.

Nije svjetska zvijezda, nije ni među najboljim na svojoj poziciji, ali ima takve karakteristike i ulijeva povjerenje zbog čega je i istinski vođa Real Madrida.

Za njega se definitivno može reći da je igrač iz sjene pošto praktično nikad nije u pravom planu kako medijima tako i među navijačima, međutim zbog svojih karakteristika vođe u svlačionici je pravi lider.

Riječ je o kapitenu Real Madrida, Nachu Fernandezu koji još kao dječak pristupio Kraljevima i danas sa 34 godine vodi glavnu riječ u prvom timu.

Pred jedan od posljednjih mečeva Los Blancosa Nacho je održao motivacioni govor. Kada je on pričao svi su šutjeli i ponizno slušali što dovoljno govori o njegovom autoritetu.

Poređenje radi Toni Kroos i Luka Modrić su daleko veće zvijezde i bolji fudbaleri, međutim kada Nacho progovore Hrvat i Nijemac slušaju poput male djece.

Oglasi

"To što sam član ovog tima za mene je izvor ponosa. To što sam vaš kapiten je samo jedna stvar, zato što ste najbolji. Idemo do kraja", poručio je defanzivac saigračima.

Inače, Nacho se našao i udarnoj postavi Reala za prvi polufinali duel Lige prvaka protiv Bayerna što je odličan pokazatelj koliko mu Carlo Ancelotti vjeruje.

Ipak, prema pojedinim najavama iz Španije, gostovanje Bayernu bi Nachu mogao biti jedan od posljednjih nastupa u dresu Reala pošto se špekuliše o odlasku.

Ovom 34-godišnjaku na kraju sezone ističe ugovor i vrlo je izvjesno da će se odlučiti za nove izazove, a kao nova stanica se spominje Bayer Leverkusen.

Iako je član prvog tima Reala duže od decenije Nacho se nikad nije uspio probiti reprezentaciji Španije pa je uspio skupiti svega 24 nastupa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Selekcija Crvene furije je za njega postala gotova stvar prošlog ljeta kada je osvojio Ligu nacija i odlučio da se oprosti od nacionalnog dresa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramo Legenda
Ovdje se zna ko kosi a ko vodu nosi! Nije to barca da im gundogan koji je juce dosao vrijedja jednog od ponajboljeg igraca nakon greske koje je napravio i to javno pred kamerama
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije