Predsjednik FK Mladost

Mušija: Široki Brijeg? Ne pobjeđuju uvijek favoriti

Mladost iz Doboja kod Kaknja će u četvrtini finala Kupa BiH odmjeriti snage sa Širokim Brijegom. 

Svoj komentar na današnji žrijeb je dao i predsjednik kluba Mensur Mušija. 

"Da smo birali koga nećemo u Kupu, mi bi birali Široki Brijeg. Planirali smo da imamo atraktivnog protivnika, da napunimo stadion ili da dobijemo neku od slabijih ekipa i prođemo dalje. Nećemo se predati, pokazali smo u Antaliji zavidnu formu i mislim da imamo šanse. Lopta je okrugla i dosad se milion puta pokazalo da favoriti ne pobjeđuju", kazao je Mensur Mušija prisutnim novinarima.

Mladost je u pripremnoj utakmici savladala Wislu Plock, dok je Široki Brijeg od iste ekipe poražen. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Ako je to neko mjerilo, mi smo već u polufinalu. Ta ekipa je dobila Široki Brijeg u generalki, a mi smo ih dobili 3:0 u jednoj dobroj utakmici gdje smo stvarno pokazali zube i jedan zavidan kvalitet igre. Nadamo se da će nam ta forma ostati i za početak prvenstva. Vjerujem u svoje momke, pojačali smo se, odraditi kvalitetne pripreme... Kup je prilika i za male klubove", istakao je predsjednik Mladosti. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.