Legendarni fudbaler godinama spavao s bratovom ženom, sada će mu manekenka roditi dijete

Legendarni fudbaler godinama spavao s bratovom ženom, sada će mu manekenka roditi dijete

Edmir Škorić

U narednom periodu legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs postat će otac po treći put, a prvi put će mu dijete roditi manekenka Zara Charles, s kojom je u vezi od 2021. godin

Bivše krilo Crvenih vragova i 36-godišnja djevojka Zara Charles navodno očekuju bebu kasnije ove godine. Giggs ima dvoje djece iz prethodnog braka, dok je partnerica Zara bila već mama jednom. Prijatelji bliski paru, kako se navodi, objasnili su da su oduševljeni i da željno iščekuju dolazak bebe.

Giggs ima dvoje djece iz braka sa Stacey Cooke, a to su 19-godišnja kći Libby i 17-godišnji sin Zach, koji trenutno igra fudbal za akademiju Sheffield Uniteda. Kako prenosi Sun, Giggs i njegova sadašnja djevojka već su svojim najbližima javili vijest.

"Ryan je bio nervozan oko toga što će njegova djeca misliti, ali upoznali su Zaru tokom posljednjih nekoliko godina i stvarno im se sviđa. Oni su sretni jer znaju da je on sretan. Ali šalili su se da bi se mogao boriti s ranim jutrima i nedostatkom sna", rekao je za Sun izvor blizak slavnom paru.

Zara je u vezi s bivšim selektorom Walesa od 2021. i bila je pri ruci da podrži Giggsa tokom njegovog suđenja nakon što je optužen za napad na svoju bivšu ljubavnicu Kate Greville u novembru 2020.

Oglasi

Zara Charles je 14 godina mlađa od Ryana Giggsa

Giggs se izjasnio da nije kriv za kontroliranje ili prisilno ponašanje tokom trogodišnjeg razdoblja prema svojoj bivšoj djevojci i također je zanijekao da je napao gospođu Greville i njenu sestru, Emmu, tokom svađe u njegovom domu u Worsleyu.

Giggs se trebao suočiti s drugim suđenjem koje počinje u julu 2023. nakon što je prvo ročište 2022. završilo s podijeljenom porotom. Ali bivši šef Walesa oslobođen je optužbi nakon što tužitelji nisu ponudili dokaze i povukli su optužbu.

Inače, mrlja u karijeri u životu bivše zvijezda Uniteda je svakako ta što je čak osam godina spavao sa ženom od svog brata. To se saznalo još 2011. godine. Natasha Giggs, supruga njegovog brata Rhodrija, otkrila je da je pobacila njegovo dijete nekoliko sedmica prije nego se udala za Rhodrija u Las Vegasu 2010. godine.

Ryan je imao niz afera koje su curile u javnost, a jedna od njegovih ljubavnica je bivša misica i reality zvijezda Imogen Thomas. Fudbaler je spriječio da Imogen iznese detalje romanse sudskim putem 2011.

Brojni skandali nisu utjecali na njegovu sportsku karijeru, što fudbalsku, što trenersku. Na kraju se procjenjuje da je jedan od najbogatijih (bivših) fudbalera sa bogatstvom od 77 miliona funti.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Kurve na svakom vogalu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti