Nekadašnja nada zeničkog Čelika

FK Vitez startao sa pripremama, stigao Benjamin Salkić

Samir Mlaćo

FK Vitez sa pripremama za novu sezone Druge lige FBiH grupa Zapad startao je 12.07., a prozivci su se odazvali svi igrači iz prošle sezone.

Šef struke Šaban Haskić brojao je do 20, a pripremama su priključenja i četiri mlada i perspektivna igrača iz omladinskih selekcija kluba.

Senid Hodžić će karijeru nastaviti u NK Novi Travnik.

"Senidu se zahvaljujemo na poštenom i korektnom odnosu prema grbu FK Vitez. Uprava kluba je reagovala ekspresno i dovela mladog Benjamina Salkića, igrača čije ime je dobro poznato ljubiteljima fudbala u našoj zemlji", istakli su iz za SportSport.ba iz FK Vitez.

Salkić je prošao sve omladinske selekcije NK Čelik, a nastupao je i za Iskru iz Bgojna, NK Novi Travnik, FK Vitez i Rudar iz Zenice.

Saznajemo da vrijedna Uprava Vitežana radi na dovođenju još četiri kvalitetna i provjerena igrača.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.