Danny Drinkwater oduševljen svojim saigračem

"Ne mogu vam ni opisati koliko je Eden Hazard dobar"

Danny Drinkwater je proteklog ljeta, nakon sjajnih partija u veznom redu Leicester Cityja stigao na Stamford Bridge.

Nakon oporavka od povrede, Conte je Drinkwateru počeo davati sve više prostora u ekipi Chelseaja.

Ipak, član šampionske generacije Lisica još uvijek nije pokazao svoj puni potencijal na Stamford Bridgeu, te je daleko od statusa standardnog člana startne postave.

Ukoliko se u budućnosti izbori za svoje mjesto među prvih 11, Drinkwater će imati priliku puno češće igrati sa Edenom Hazardom, igračem koji ga je potpuno oduševio od kada je stigao u London.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mogu vam ni opisati koliko je Eden Hazard dobar. Kada trči sa loptom zapitete se kako čovjek može posjedovati takvu tehniku i raditi takve stvari", prokomentarisao je Drinkwater svog saigrača, pa dodao:

"Eden se kreće sjajno i bez lopte...Drago mi je što imam priliku igrati sa takvim igračem."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.