Pripremni meč u Međugorju

Sloga nadigrala Igman

Midhat Šljivak

Fudbaleri Sloge iz Simin Hana pobijedili su Igman iz Konjica sa 3:1 u pripremnom susretu koji se danas odigrao u Međugorju.

Tim Ratka Ninkovića među glavnim kandidatima je za plasman u Premijer ligu BiH, a tim u Međugorju obavlja posljednje pripreme pred početak drugog dijela sezone.

U današnjem pripremnom meču tim Sloge je opravdao ulogu favorita protiv Igmana iz Konjica. Slavili su sa 3:1 uz dva pogotka Jazvina i jedan Ziljkića. Strijelac za ekipu Iz Konjica bio je Handžić.

Naredni period donijeće još nekoliko pripremnih utakmica za oba ova tima, a drugi dio sezone kreće 3. marta.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sloga u 16. kolu ide u goste Metallegheu u Jajce, dok Igman ima težak zadatak protiv lidera prvenstva Zvijezde u Gradačcu.

Pripremni meč:
Sloga - Igman 3:1

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.