Pogodio u pobjedi protiv Mladosti Doboj Kakanj

Husić: Pokazali smo da smo bolja ekipa od Mladosti

S. Mlaćo

Sloboda je danas slavila veoma važnu pobjedu na svom terenu protiv Mladosti Doboj Kakanj (2:0). Loše igre u prvom dijelu donijele su probleme Tuzlacima, pa se pobjeda protiv Dobojlija nametala kao imperativ.

Na kraju je došla potpuno zasluženo s obzirom da je Sloboda tokom cijelog meča pokazala više, a drugi pogodak na meču djelo je Anela Husića, koji je na Tušanj stigao upravo iz Mladosti.

"Na teškom terenu smo pokazali da smo bolja momčad od Mladosti. Presudila je volja i želja koju smo pokazali tokom svih 90 minuta", ističe Husić za SportSport.ba.

Sloboda sada ima 19 bodova i sigurno mnogo lakše dišu na Tušnju. Već u narednom kolu u goste će lideru Željezničaru koji je danas slavio u Krupi 4:2.

"Sigurno da se lakše diše poslije ove pobjede. Na Grbavicu idemo bez nekog većeg pritiska", dodao je član Tuzlaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.