Martins pretjerao

Posvetio pobjedu optuženom za pokušaj ubistva, pa izazvao bijes trenera

Edmir Škorić

Nogometaš Villarreala Ruben Semedo optužen je za pokušaj ubistva i nalazi se iza rešetaka.

Dvadesettrogodišnji Portugalac je uhapšen zbog otmice, pljačke, nelegalnog posjedovanja oružja i pokušaj ubistva.

Semedo je prije nekoliko mjeseci bio sudionik incidenta u jednoj diskoteci, gdje se verbalno sukobio sa nepoznatim čovjekom i potom ga uz pomoć prijatelja oteo uz prijetnje pištoljem. Satima je mučio nesretnog čovjeka, koji je kasnije na ispitivanju prepoznao Semeda i odmah je ovaj uhapšen.

Sporting je sinoć teškom mukom s 1:0 savladao Moreirense, a gol u nadoknadi za pobjedu Lisabonaca zabio je Martins, koji je isti posvetio Semedu uz poruku na majici, pa je dobio crveni karton.

"Želio je da posveti gol Semedu, a sada će gledati utakmicu protiv Porta na isti način kao i on", kazao je bijesni trener Sportinga Jorge Jesus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.