Španac se ponovo obrukao

Navijači u nevjerici: "Da je Morata pucao u Tupaca 15 puta, on bi i danas bio živ"

Chelsea je u 31. kolu Premier lige upisao gostujuću pobjedu rezultatom 1:2 nad Burnleyjem.

Poveli su Plavci nakon autogola Longa u 20. minuti, da bi Barnes izjednačio u 64. Ipak, Moses je u 69. donio pobjedu Chelseaju.

Moses je tako "spasio" Moratu koji je svojim promašajem iz 56. minute pri vodstvu 1:0 za Chelsea ponovo izazvao revolt navijača svog kluba.

Morata je izašao sam pred golmana Burnleyja u kontri Chelseaja, ali je šutirao pored gola kada su već svi navijači Plavaca pomislili da je njihova ekipa potvrdila pobjedu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nije ovo bio prvi put da je Morata promašio ono što je "već viđeno u golu", pa navijači Plavaca sve više gube strpljenje kada je u pitanju španski napadač.

"Da je Morata pucao u Tupaca 15 puta, on bi danas imao 47 godina"; "Morata je najgori napadač u Top 6 klubovim. Gori i od Welbecka"; "Moratin promašaj nam se obio o glavu. Očekivano", bili su samo neki od komentara navijača Chelseaja na društvenim mrežama nakon promašaja Španca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.