Vogošćani žele novu pobjedu

Zahirović: Protiv Kaknja nas zanima samo pobjeda

Samir Mlaćo

Rukometaši Vogošće u proteklom kolu PL BiH nakon teškog gostovanja u Istočnom Sarajevu, zabilježili su važnu pobjedu (24:26) na vrućem terenu ekipe Slavija.

Već sutra, 21.04.2018. na svom terenu dočekuju rukometni klub Kakanj.

Pred meč sa Kaknjem govorio je srednji bek Vogošće Ajdin Zahirović, koji je zabilježio odličnu igru u utakmici sa Slavijom.

"Nakon neizvjesne, teške utakmice protiv Slavije, okrećemo se novim izazovima u prvenstvu. U utakmicu sa Kaknjem moramo maksimalno ozbiljno ući i što prije nametnuti svoj ritam igre, što u Istočnom Sarajevu nismo uspjeli sve do 45 minute. Respektujemo ekipu Kakanja, ali nas osim pobjede ništa drugo ne zanima“.

Utakmica 22. kola Premijer lige BiH je na rasporedu sutra, 21.04.2018. sa početkom u 19,00 sati, u dvorani Amel Bečković u Vogošći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.