Remi Vogošće PH i Borca

Prva utakmica čevrtfinala Kupa BiH

Remi Vogošće PH i Borca

S. Mlaćo

Odličnu prvu utakmicu četvrtfinala Kupa BiH odigrali su rukometaši Borca m:tel i Vogošće PH sinoć u Vogošći. Završilo je 25:25, te gosti sada imaju realne šanse da pobjedom u revanšu obezbjede plasman na finalni turnir. 

Tokom cijelog susreta viđena je izjednačena borba. Prvo poluvrijeme završeno je minimalnom prednošću domaćih, 14:13, da bi Banjalučani u nastavku nadoknadili ovu prednost i sa velikom dozom optimizma dočekuju revanš susret koji će biti odigran u dvorani Borik. Čak su gosti mogli i do pobjede, jer su u samom finišu došli do prednosti, 25:24, ali su domaći u posljednjem napadu, ipak, uspjeli postići pogodak i postaviti konačan rezultat.

Najefiksniji u redovima Borca m:tel bili su Vladan Đurđević sa sedam, odnosno Dejan Unčaninsa šest postignutih pogodaka, dok je na drugoj strani najbolju partiju pružio Almir Osmanhodžić koji je sedam puta bio precizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi