Nakon tri i pol godine napustio klub

Golman Vogošće Haseljić odlazi u Koper

Dosadašnji golman Vogošće Mirza Haseljić karijeru će nastaviti u Sloveniji.

Nakon završetka sezone Haseljić je odlučio napustiti Vogošću i prihvatiti ponudu iz Slovenije, a klub za koji će braniti u narednom periodu je Koper.

"Nakon tri i pol godine napuštam Vogošću. Ove godine nismo nažalost uspjeli da osvojimo titulu, tako da sad želim poželjeti saigračima koji tu ostaju da već u sljedećoj sezoni ostvare ciljeve i osvoje šampionski trofej", kazao je Haseljić, pa dodao:

"Dugujem zahvalu i rukovodstvu kluba i trenerima na ukazanom povjerenju, pa tako i navijačima koji su nas podržavali svih ovih godina. Do sada sam bio igrač ovog kluba, a od danas sam jedan od vjernih navijača. Uvijek ću se sjećati lijepih trenutaka provedenih u Vogošći."

I iz RK Vogošća su također zahvalili Haseljiću na dosadašnjoj saradnji, poželjevši mu sreću i uspjeh u nastavku karijere.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.