Anes Bečić od danas na probi u poljskom Azotyju

Uskoro postaje saigrač Prce i Panića?

Anes Bečić od danas na probi u poljskom Azotyju

Azoty Pulawy je okončao nastup u poljskoj Superligi u polufinalu doigravanja, a u ovom klubu su već počeli razmišljati o novim pojačanjima.

Jedno od pojačanja bi mogao biti i sjajni bh. rukometaš Anes Bečić. Tako bi se povećala kolonija bh. rukometaša u Azotyju s obzirom da boje ovog kluba već brane reprezentativci naše zemlje Nikola Prce i Marko Panić.

Bečić se od danas nalazi na probi u Azotyju, gdje će pokušati obezbijediti angažman nakon epizode u Izraelu. Osim Bečića na probnom radu u ovom klubu se trenutno nalazi i srbijanac Nikola Arsenić.

O tome da li će Bečić dobiti ugovor od Azotyja odlučit će treneri ovog kluba koji će u predstojećim danima pomno pratiti rad ovog 25-godišnjaka, nekadašnjeg desnog krila RK Vogošća Poljine Hills.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi