Da li su Plavci realizovali veliki transfer?

Znoj oblio navijače Lyona: Ko je osoba u Chelseajevom kampu?

Nabil Fekir je odavno trebao preseliti na Otok, ali je njegov transfer u Liverpool početkom juna propao nakon što je "zapelo" na ljekarskim pregledima i nakon što su Redsi pokušali u zadnji tren sniziti cijenu.

Posljednjih dana se špekulisalo da bi Fekir mogao završiti u Chelseaju, ali je prelazni rok u Engleskoj završio, a više informacija o potencijalnom transferu krilnog fudbalera Lyona u redove londonskih Plavaca nije bilo.

Navijači Lyonu su mogli odahuti, ali sada se pojavio snimak "Nabila Fekira" u trening kampu Chelseaja.

Naime, engleski klubovi imaju još malo vremena riješiti papirologiju već završenih transfera i predstaviti nova pojačanja, a novi fudbaler Chelseaja Jorginho je danas objavio Instagram "story" koji je zabrinuo navijače Lyona. Naime, na snimku se može vidjeti nepoznata osoba koja se pozdravlja sa Willianom, a mnogi su zaključili da je riječ o Nabilu Fekiru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ostaje nam da se vidi da li je Chelsea zaista realizovao veliki transfer u posljednji čas.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.