Wolverhampton želi "prekucati" prelazni rok: U zadnji tren stiže sjajni Nigerijac?

Victor Moses želja Wolverhamptona

Wolverhampton želi "prekucati" prelazni rok: U zadnji tren stiže sjajni Nigerijac?

Wolverhampton se dominantnom izvedbom u minuloj sezoni Championshipa uspio vratiti u Premier ligu, a klub sa stadiona Molineux je već doveo veliki broj ozbiljnih pojačanja.

Wolvesi su već stigli do dvocifrenog broja pojačnja, a stigli su ovog ljeta između ostalih Raul Jimenez, Rui Patricio, Joao Moutinho i Adama Traore, dok je danas predstavljen Leander Dendoncker.

Ipak, tu očigledno nije kraj za Wolvese koji se ozbiljno povezuju sa Milanovim Franckom Kessijem, a posljednje vijesti govore da će ekipa sa Molineuxa u zadnjim satima prelaznog roka u Engleskoj pokušati pronaći pojačanje na desnom boku.

Navodno su čelnici Wolverhamptona "bacili oko" na sjajnog Chelseajevog Nigerijca Victora Mosesa, te će baš njegov potis pokušati osigurati do kraja prelaznog roka.

Inače, 27-godišnji Moses je član Chelseaja od 2012. godine, a sa klubom sa Stamford Bridgea ima ugovor do ljeta 2021., pa ne bi čudilo na Wolvesi pokušaju isposlovati njegovu posudbu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi