Nestvaran dribling fudbalera Modrih

Dali ga Dinamu da dovedu Halilovića, a sada čine sve da vrate novog Ronaldinha u Barcelonu!

Endin Čaušević

Fudbaleri zagrebačkog Dinama minulog vikenda poraženi su u gostima u derbiju protiv Rijeke sa 1:0.

Dinamo nije uspio da dođe do pobjede na Rujevici protiv Rijeke, no nakon meča svi pričaju o novom Ronaldinhu. Naime, u centru pažnje našao se Dani Olmo o kojem danas čak piše i ugledna Marca. Olmo je imao nevjerovatan solo prodor na meču protiv Rijeke, a ovaj video postao je hit na društvenim mrežama.

To je prvo objavio njegov otac Miguel Olmo koji je poručio da je ponosan na svog sina i citirao je poznatu izjavu Muhammada Alija "Treniraj dok drugi spavaju, uči dok se oni zabavljaju, ustraj dok se odmaraju i živi što oni sanjaju".

Zanimljivo da se Olmo nalazi na meti Barcelone iz koje je i stigao u Dinamo prije nekoliko godina. Barcelona je odlučila da ga pusti 2014. godine u Dinamo i uključi tada u transfer Alena Halilovića za kojeg se vjerovalo da će biti velika zvijezda.

Ipak, Halilović se nije pokazao u Barceloni, a trenutno grije stolicu na tribinama u Milanu. S druge strane Olmo igra fantastično u Dinamu, a za prvi tim ovog kluba debitovao je sa svega 17 godina. Svi kažu da se radi o sjajnom fudbaleru, a Barcelona ga želi vratiti u svoje redove. Ipak, ne sumnjamo da će Dinamo to masno naplatiti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.