Nikola Rodin stasiti stoper HNK Čapljina navodno je na meti nekoliko Premijerligaških klubova.

Rodin je vjerojatno odigrao posljednje utakmice za svoj HNK Čapljina

Nikola Rodin: Iz kluba su mi javili da postoji interes premijerligaša za mene

Iza nogometaša HNK Čapljine polusezona je u Federalnoj ligi iza koje poslije svega u klubu ipak mogu biti zadovoljni. Solidna deveta pozicija nakon lošeg starta, te mjesto u zlatnoj sredini za sada su realnost na Bjelavama.

Mladi 21-godišnji stoper Nikola Rodin iznio je veliki teret na svojim plećima u polusezoni i njegove igre nisu prošle nezapaženo. Posljednjih dana se sve više šuška da na adresu ovog stasitog Čapljinca koji visinom od 202cm više podsjeća na košarkaša stižu ponude iz premijerligaških klubova a spominje se interes i HŠK Zrinjskog, aktualnog prvaka gdje bi se Rodin idealno uklopio u želje Blaža Sliškovića koji je izjavio kako će klub sigurno tražiti mladog i kvalitetnog štopera i k tome domaćeg igrača.

O tome i svom viđenju polusezone iza HNK Čapljine Nikola Rodin govorio je za SportSport.ba.

"Mislim da na kraju polusezone ne možemo biti nezadovoljni" - govori stastiti stoper HNK Čapljina i nastavlja: "S obzirom da smo u sezonu ušli sa tri poraza, a od toga dva domaća. Tijekom sezone smo imali dosta oscilacija, ali eto ipak u zadnja 4 kola smo sve izvukli osvojivši 10 od 12 bodova, a kad se zna da je ekipa umnogome  promijenjena i dosta podmlađena ovaj sadašnji rezultat i nije loš. Ambicije kluba do kraja sezone su isključivo vezane za ostanak u ligi, jer ipak za nešto više treba naravno više novca i više sponzora jer danas je to u nogometu možda i najvažnije. Naravno da su ambicije svakog mladog igrača pokušati napraviti nešto značajnije u svojoj karijeri, a za to treba dosta rada na sebi i dosta nekih stvari koje se trebaju poklopiti. Za sada sam koncentriran na trening i poboljšanje nekih stvari na kojima trebam još raditi".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Interes premijerligaša za tvoje usluge je sve aktualniji?

"Pa da, iz kluba su me obavijestili da nekih upita ima. Situacija je takva da o imenima ne mogu trenutno pričati jer ništa nije završeno tako da ako nešto bude od svega toga znat će se na vrijeme". - završio je u pomalo zagonetnom tonu ovaj mladi Čapljinac koji će kako stvari stoje od proljeća odjenuti dres nekog od klubova iz Premijer lige.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.