U HNK Čapljina radno i tokom zimske pauze
Donatorska večer sutra sa početkom u 19:30 sati

Sutra planirana donatorska večer

U HNK Čapljina radno i tokom zimske pauze

Samir Mlaćo

HNK Čapljina je prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH okončala na devetom mjestu, te u ovom klubu donekle mogu biti zadovoljni odrađenim poslom.

Iako slijedi zimska pauza, vrijedni čelnici kluba iz Čapljine neće mirovati. Naime, oni će i ove godine organizovati tradicionalnu donatorsku večer pored nazivom "Izgradimo zajedno vašu i našu sportsku budućnost".

Ovogodišnja donatorska veče održat će se sutra u svečanoj dvorani Storia u Čapljini sa početkom u 19:30 sati.

Za muzički dio donatorske večeri pobrinut će se duo Jelena i Nino, a bit će upriličena i bogata tombola. Cijena ulaznice je 50,00 KM.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Organizatori su pozivali sve ljubitelje sporta kao i sve zainteresirane da se pridruže u petak na donatorskoj večeri HNK Čapljina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi