Nevjerovatna nesreća za Redse

Vile su pronosale Građane: Prvo stativa, a onda je gol-tehnologija rekla svoje

U toku je derbi meč Manchester Cityja i Liverpoola koji u uvodnih pola sata nije ponudio previše toga, ali je zato jedna situacija bila za infarkt.

Igrao se 19. minut kada je Liverpool izveo sjajan napad, a u prilici se našao Mane koji je savladao Edersona, ali je lopta pogodila stativu.

U nastavku akcije, Stones je pokušao da izbije loptu daleko u polje, ali je nesmotreno pogodio svog golmana i lopta je se odbila ka golu. Sve je izgledalo kao da će Liverpool sretno doći do vodstva, ali se engleski stoper potom ispravio i nevjerovatno intervenisao te spasio svoj tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Činilo se da je lopta prešla gol liniju cijelim prečnikom, signalizirali su to i fudbaleri Liverpoola, ali je gol-tehnologija pokazala da je lopta tačno jedan centimetar bila na liniji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.