Vratili su se po njega: Fekiru je Anfield očigledno suđen!
Nabil Fekir je kompletnu profesionalnu karijeru proveo u Lyonu, ali čini se kao da je došlo pravo vrijeme da napravi iskorak u karijeri (Foto: EPA)

Francuz uskoro u Liverpoolu

Vratili su se po njega: Fekiru je Anfield očigledno suđen!

M. Šljivak

Ekipa Liverpoola ponovo će pokušati da u svoje redove dovede fudbalera Lyona Nabila Fekira.

Francuski fudbaler je proteklog ljeta bio na korak od prelaska na Anfield. Ipak, problemi sa koljenom su na kraju doveli do toga da Redsi odustanu od transfera, ali sada su ponovo promijenili mišljenje.

Kako navodi The Mirror, Liverpool ponovo želi da dovede 25-godišnjeg ofanzivca. Spremili su novu ponudu za ovog fantastičnog fudbalera i vrlo lako bi se moglo desiti da se transfer realizuje već tokom ovog mjeseca.

Liverpool bi za usluge ovog fudbalera Lyonu trebao isplatiti oko 70 miliona eura, više nego što je bila dogovorena cifra proteklog ljeta.

Fekira zabolio propali transfer, u igri su i drugi klubovi

Nabil Fekir je proteklog ljeta bio nadomak transfera u Liverpool. Sve je bilo dogovoreno, cijena je bila određena, ali je zapelo na ljekarskim pregledima.

Liverpool je pristao isplatiti 53 miliona eura Lyonu za Fekira, ali su se na ljekarskim pregledima pojavile zabrinutosti zbog koljena francuskog reprezentativca.

Transfer je "zakočio", Liverpool je navodno pokušao sniziti cijenu, a na kraju je sve propalo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Čuo sam dosta toga. Pravi razlog? To znaju samo u Liverpoolu... Takve stvari se dešavaju, to je jednostavno tako. Moramo ići dalje, sve je to u prošlosti. Potpuno sam se pomirio sa činjenicom da je taj transfer propao", rekao je Fekir ljetos.

Pored Liverpoola Fekir se povezivao sa Chelseajem, Bayernom i madridskim Realom, ali čini se da mu je suđeno da ode na Anfield.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Neki dan je po vama bio prodan u Atletico M,
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi