Spektakl može da počne: Guardiola i Klopp odabrali sastave za derbi!

Manchester City dočekuje Liverpool

Spektakl može da počne: Guardiola i Klopp odabrali sastave za derbi!

Večeras će s početkom u 21 sat na Etihadu započeti derbi 21. kola Premier lige, ali i kompletnog prvenstva u kojem će se sastati Manchester City i Liverpool.

Nešto manje od jednog sata prije početka utakmice, poznate su startne postave koje su odabrali Pep Guardiola i Jurgen Klopp.

Većih iznenađenja nije bilo i oba trenera su se odlučila za provjerena i uigrana rješenja, a najveće je pitanje bilo hoće li za Građane zaigrati Kevin de Bruyne. Uprkos nekim najavama da bi mogao biti starter, Belgijanac susret počinje na klupi za rezerve.

Za Manchester City nastupaju: Ederson - Danilo, Kompany, Stones, Laporte - B. Silva, D. Silva, Fernandinho - Sterling, Sane i Aguero. Na klupi su ostali: Murić, Walker, Otamendi, Gundogan, De Bruyne, Mahrez i Jesus.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool igra u sastavu: Alisson - Van Dijk, Lovren, Robertson, Alexander-Arnold - Wijnaldum, Milner, Henderson - Firmino, Salah i Mane. Na klupi su: Mignolet, Moreno, Fabinho, Keita, Lallana, Shaqiri i Sturridge.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi