Lineker bi se mogao ujesti za jezik: Komentarom je izazvao veliku polemiku
Ponovo Gary Lineker privlači veliku pažnju objavama na Twitteru (Foto: EPA)

Oglasio se na Twitteru

Lineker bi se mogao ujesti za jezik: Komentarom je izazvao veliku polemiku

Midhat Šljivak

Gary Lineker je poznat kao čovjek koji na Twitteru kaže sve što misli.

Legendarni engleski fudbaler je nakon 15-ak minuta utakmice između Manchester Cityja i Liverpoola napisao zanimljiv komentar koji je odmah izazvao dosta polemike.

"Gledajući dosadašnji dio utakmice teško je očekivati da titula ode igdje drugo osim Tottenhamu", napisao je Lineker.

Ipak, odmah nakon što je napisao komentar Liverpool je stvorio veliku šansu, pogodio je stativu i prava eksplozija tek treba da počne.

Možda se Lineker ugrize za jezik, ali nema sumnje da on navija za svoj nekadašnji tim gdje je igrao od 1989. do 1992. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi