Navijači Chelseaja vrlo ljuti

Marcos Alonso je katastrofalan defanzivac, evo i dokaza!

Fudbaleri Chelseaja doživjeli su jedan od najtežih poraza u historiji jer su jučer na Etihadu izgubili od Manchester Cityja čak 6:0.

Navijači kluba iz Londona su ljuti na sve u klubu, od igrača, preko stručnog štaba, do uprave, ali jedan čovjek se posebno izdvaja u njihovom bijesu - Marcos Alonso.

Alonso je već godinama poznat kao odličan ofanzivac, ali i vrlo slab igrač kada je u pitanju branjenje vlastitog gola, što se pokazalo i protiv Cityja.

Prije jednog od golova Građana Alonso je bio užasno pozicioniran i krenuo je da pokriva fudbalera koji je već imao nekoliko čuvara umjesto da čuva Bernarda Silvu koji je primio loptu i kasnije asistirao Sterlingu za gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogledajte i sami:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.