Sarri o otkazu: Bit ću sretan ako me Abramovič pozove, nikad se nismo čuli
Trener Chelseaja Maurizio Sarri danas je doživio jedan od najtežih poraza u karijeri, pa je na pressici davao vrlo zanimljive izjave.

Zanimljiva izjava šefa struke Chelseaja

Sarri o otkazu: Bit ću sretan ako me Abramovič pozove, nikad se nismo čuli

Trener Chelseaja Maurizio Sarri dao je vrlo zanimljivu izjavu nakon poraza od Manchester Cityja (6:0) u kojoj je čak malo i bocnuo prvog čovjeka kluba Romana Abramoviča.

Novinare je zanimalo Sarrijevo mišljenje nakon meča, ali najviše je bilo pitanja u stilu: 'Bojite li se poziva Abramoviča, odnosno otkaza?'.

"Ukoliko me predsjednik nazove, bit ću sretan, jer se do sada nikada nismo čuli", odgovorio je Sarri.

O potezu nakon meča, odnosno nepozdravljanju sa Guardiolom, kaže:

"Nisam vidio Pepa u tom momentu. Samo sam htio napustiti teren. Poslije sam, naravno, otišao da mu čestitam", rekao je Sarri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kada je u pitanju sama utakmica, nije imao ništa pozitivno da kaže.

"Moramo pronaći objašnjenje za ovo u narednim satima. Imao sam dobar osjećaj prije meča. Primili smo glup gol u uvodnim minutama i to je uticalo na kompletnu utakmicu. Manchester City je igrao izvanredno, a mi smo bili loši".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kemoo
Odovic nas hhahahahha
0 0
Benjamingst
Sarri lahko je voditi Napoli u truloj Italij, nego Chelseija u jakoj Premieri.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije