Pjanić ima gripu, jedva je igrao u Ligi prvaka protiv Atletica, no svejedno ga u Bologni želi Allegri kojem fali nekoliko veznjaka

Bh. reprezentativac ide u Bolognu

Pjanić i "polumrtav" isuviše potreban Allegriju, pa ga je uvrstio na listu putnika!

Edmir Škorić

Trener Juventusa Massimiliano Allegri je upozorio na gripu Miralema Pjanića, ali i pored toga bh. reprezentativac ide u Bolognu.

Juve sutra u okviru 25. kola Serije A gostuje kod neugodne Bologne koju s klupe vodi srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović, a na ovo gostovanje ide i Pjanić iako je trener Stare dame govorio da je "polumrtav".

"Pjanić je trenutno polumrtav i ne mogu računati na njega. Imam na raspolaganju dva i po vezna igrača. Reći ću vam samo da je Pjanić jučer bio u Božjim rukama i nadam se da će se vratiti u što boljem stanju. Ništa nećemo rizikovati protiv Bologne", rekao je Allegri.

Na kraju je Allegri odlučio da povede Pjanića u Bolognu jer nema Cana, Khedire i Coste, pa će i pored gripe i slabog zdravstvenog stanja naš reprezentativac biti u konkurenciji za sutrašnji duel.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Juventusa za Bolognu: Szczesny, Perin, Pinsoglio; De Sciglio, Chiellini, Caceres, Alex Sandro, Barzagli, Bonucci, Cancelo, Rugani, Spinazzola; Pjanić, Matuidi, Bentancur; Ronaldo, Dybala, Mandžukić, Kean, Bernardeschi

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.