Poraz Juventusa se slavio u svlačionici Real Madrida!

Sve zbog Cristiana Ronalda

Poraz Juventusa se slavio u svlačionici Real Madrida!

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa u srijedu su poraženi u gostima protiv Atletico Madrida sa 2:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Stara dama važi za jednog od najvećih favorita u Ligi prvaka, ali su razočarali svoje navijače lošom igrom i porazom od Atletica. Najviše na udaru negativnih komentara bio je Cristiano Ronaldo koji se više svađao s navijačima španskog kluba nego što je bio fokusiran na utakmicu.

Ronaldo je dočekan salvama zvižduka i dobacivanja s tribina, ali ni on nije ostao dužan jer je dobacivao navijačima Atletica da on ima pet titula Lige prvaka, a oni niti jednu. Netrpeljivost je jasna jer je Ronaldo godinama igrao za Real Madrid gdje je također danas nepoželjan.

Španski mediji prenose da su i fudbaleri Real Madrida zajedno pratili ovaj meč, te da su "navijali" za gradskog rivala i radovali se porazu Juventusa. U kraljevskom klubu žele da Juve već sada ispadne iz Lige prvaka samo zbog Cristiana Ronalda koji ih je neočekivano napustio prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Madridski AS tvrdi da su igrači Reala čak slavili kada je Atletico zabio prvi gol, te da su zbog poraza Juventusa bili dobro raspoloženi. No, ostao je još da se odigra revanš i vidjet ćemo ko će se na kraju zadnji smijati jer Ronaldo sigurno neće ostati dužan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Santa
Ko se zadnji smije najsladze se smije
0 0
LOLLOL
Zuta stampa je za vas New York Times
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi