Izgubio status u prvom timu Anderlechta

Otvoreno brani bivšeg bh. reprezentativca: "Sa svojim tijelom ima pravo raditi šta hoće!"

Samir Mlaćo

Nakon što je završio svoju epizodu u dresu Zmajeva, bivši bh. reprezentativac ne igra ni u Anderlechtu.

Očekivalo se da će defanzivac napustiti belgijski tim na zimu, međutim on je ostao da trenira sa drugim timom i tako dočeka ljetni prelazni rok.

Mnogi osuđuje brojne njegove postupke u proteklih par mjeseci, ali ipak postoje oni koji ga i brane.

Jedan od tih je njegov saigrač, francuski golman Thomas Didillon. On je u razgovoru za belgijske medije otvoreno govori na ovu temu.

"Šta je to učinio da ga smatramo glupim"?, pita se Diddilon.

"To je njegova tetovaža, a nevjerovatno da napadamo nekog ko je slobodan da radi sa svojim tijelom šta hoće. On nije loš dečko", jasan je bio Francuz.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Banjalučanin je naslovnice regionalnih medija posljednjih sedmica punio ponajviše zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, a izazvao je kontroverzu i tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića, kao svađama sa saigračima, pa i navijačima reprezentacije BiH koje je jednom prilikom nazvao 'bauštelcima'.

Podsjetimo, prije nego što je došao u Anderlecht igrao je za AEK, Tom Tomsk, Sporting, Gaziantepspor, Elazigspor, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Sheriff, Crvenu zvezdu, Napredak, Borac.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.