Bivšeg Zmaja nikako da krene, sada se pojavio novi problem

Potpuni kolaps

Bivšeg Zmaja nikako da krene, sada se pojavio novi problem

Epizoda u Anderlechtu za donedavnog reprezentativca BiH je, čini se, definitivno završena.

Tokom zimskog prijelaznog roka za bivšu 'šesticu' reprezentacije BiH se raspitivala Craiova, u jednom momentu se transfer u Rumuniju činio kao gotova stvar, ali na kraju Banjalučanin se predomislio i ostao u Anderlechtu u nadi da će izgladiti cijelu situaciju.

"Ima ugovor do 2022. godine koji želi ispoštovati", govorio je prethodnih mjeseci njegov agent Srđan Jeremić.

Poslije nekoliko sedmica odsustva ovaj bh. nogometaš se konačno pojavio na treninzima mladog tima u koji je prekomandovan uslijed nedavne afere, ali na kraju je, kako pišu Belgijanci, saznao da neće moći igrati ni prijateljske utakmice koje Anderlecht organizuje kako bi mladi, kao i rezervisti mogli održavati formu.

Očigledno je kako Anderlecht ni u jednoj varijanti ne računa na bivšeg Zmaja, koji neće imati izbora nego da na kraju sezone pakuje kofere i napusti ovaj trofejni tim u koji je stigao prošlog ljeta iz AEK-a.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Definitivno, potpuni kolaps za defanzivca koji je doskoro imao takav status da, ako je zdrav, ni po koju cijenu se nije izostavljao iz početne postave BiH. Gdje će na kraju nastaviti svoju karijeru, hoće li nakon niza skandala i dalje moći imati mjesto u nekom od renomiranih klubova, ostaje da se vidi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije