Bivši reprezentativac se pohvalio novom tetovažom: Koga sada provocira?

Ponovo u centru pažnje

Bivši reprezentativac se pohvalio novom tetovažom: Koga sada provocira?

Samir Mlaćo

Bivši bh. reprezentativac proživljava teške dane u Anderlechtu. Iako je bio na korak odlaska u Rumuniju, to se na kraju nije desilo, te će prema svemu sudeći na tribinama dočekati kraj sezone.

Ne prestaje 29-godišnji defanzivac nakon brojnih skandala van terena silaziti sa naslovnica medija u regionu, a poznata je njegova privrženost grčkom AEK-u. Nedavno je sa navijačima ovog tima bodrio nogometaše sa tribina, a sada im je očigledno odlučio da samo dodatno potvrdi ljubav koji osjeća prema njihovom klubu.

Naime, uradio je novu tetovažu sa grbom navijača tog kluba, te će sada postati još omiljeniji kod njih. Nedavno su mediji u Belgiji naveli da Vranješ nakon razlaza sa Anderlechtom planira vratiti upravo u AEK.

Da li sada provocira sadašnji klub kako bi raskinuo ugovor, zna samo on.


Priznao da je skupo platio greške

Ognjen Vranješ gotovo da nikada ne razgovara sa novinarima. Nije to slučaj samo u BiH, nego i u Belgiji. Da je odigrao utakmica za Anderlecht koliko se njegovo ime posljednjih mjeseci spominjalo zbog kojekakvih skandala, vjerovatno bi danas imao status legende u slavnom klubu, ovako...

Sve to koštalo je bh. defanzivca mjesta u reprezentaciji, selektor Prosinečki otvoreno mu je poručio kako ga više neće pozivati, a iz prve momčadi ga je odstranio i Anderlecht čiji se čelnici nadaju kako će ga nadolazećeg ljeta uspjeti prodati i vratiti koliko-toliko uloženog novca.

I dok je prethodnih sedmica poruke javnosti obično slao putem Instagrama, sada je za medije u Belgiji odlučio otvoriti dušu i otkriti kako se osjeća nakon svega.

"I Benzema je bio uključen u razne kontroverze, ali je i dalje glavni oslonac Real Madrida, iako se tako veliki klub ne može porediti s Anderlechtom. Ono što želim reći, jeste da je moje greške preuveličavaju, osjećam se kao žrtveni jarac. To je nepravedno. Platio sam skupo svoje greške u koracima, samokritičan sam i znam da ono što se dešavalo zadnjih mjeseci nije bilo dobro za mene", ispričao je bh. defanzivac.

Svjestan je i kako je dobio etiketu "lošeg momka".

"Nemam problema sa slikom 'lošeg momka', možda stvarno i jesam, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. To ne mogu promijeniti, niti se želim baviti time šta neko misli o meni", poručio je.

Potražite više informacija na temu Super League:

Banjalučanin je naslovnice regionalnih medija posljednjih sedmica punio ponajviše zbog afere sa pjevačicom Jelenom Karleušom, a izazvao je kontroverzu i tetovažom četničkog vojvode Momčila Đujića, kao svađama sa saigračima, pa i navijačima koje je jednom prilikom nazvao 'bauštelcima'.

Podsjetimo, prije nego što je došao u Anderlecht igrao je za AEK, Tom Tomsk, Sporting, Gaziantepspor, Elazigspor, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Sheriff, Crvenu zvezdu, Napredak, Borac.

Top Komentari

ArminA
Jebo vam on mater vise! Koji ste glupani svrsavate na njega ....
1 2
zaboti janos
Koga vi pomazete,provocirate, objavljujuci ova bljak tekst?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi