14

Komentari (14)

Zajcev
Trebalo je pitati Thomasa da li bi imao ista protiv da njegov "saigrac" istetovira generala Erwina Rommela, recimo?Moze i neko drugi iz siroke lepeze Nazi generala koji su unistavali njegov Lille i njegovu Francusku.Hehe, samo kazem....
Turkovic083
dobro si to rekao.
ibrahim51
Gori su novinari oni potpaljuju vatru. Ko god nepostuje jednu zemlju i njen natod, nezadluzuje paznju tog naroda.Koji to narod voli zlocinca? Koji je cinio pokolj u nasoj zemlji i da neki sportista stavi njegov lik na tijelo i da se bori za tu zemlju u kojoj je njegov idol pravio zlocin.Svaki novinar koji pise opet o ovim mrziteljima BiH je gori od ovih mrzitelja. Ovoj najljepsoj drzavi na svijetu njeni mrzitelji ma ko oni bili ne trebaju.
larokblum
Fakat ZANIMLJIVA POJAVA sta koga kurac boli jel osuneceb ili nije jel ima istetoviranog Boga ili Alaha ako vec se trudi i daje sve od sebe za BiH
MirzaBarucic
Malo si poglup ili ... ? Zamisli nekog sa tetovazom Hitlera da igra za Hapoel Ben Haifa. Eto, razmisli. Ako treba da ti se nacrta, javi mi.
zvjezdan10
jeste li vi novinari glupani neki ili šta ? šta vam nije jasno u tome kad 95% čitaoca portala napiše da nas ne zanima taj lik i da ne pišete više o njemu,eto otvorio sam vam članak ako vam je toliko stalo do klika al ga sigurno nisam pročitao nego samo da vam napišem koliki ste degenerici
MirzaBarucic
Glupi crnjo ... bi li mu zamjerio da je istetovirao WHITE POWER, majmuncino.
Adnanos
Ili kukuruz klan Haha
Niklas
Hahahhaa bravo bravo.
Junuz
Hahahahahaha svaka cast
MirzaBarucic
Jb'o te Alaba, ne kontas poentu. Ne radi se o tome kakve je ko boje, pogresan primjer, nebitno. Hajdemo okrenuti situaciju, zamisli simbol SS i svastika a igras za Hapoel Tel Aviv. Kontas sad poentu? Naravno da je bitno ne provocirati. Hoces da ti nacrtam?
Zajcev
"Glupi crnjo ... bi li mu zamjerio da je istetovirao WHITE POWER, majmuncino." Nije pogresan primjer, vec si ti zakljucio da se radi o "glupom crnji" sa slike. Ljudski je grijesiti, budi posten pa priznaj! :))
Jakako
Pustite više njega, on je prošlost.
Samkodk
Francuz cetnik kao i ovo govno..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.