Herrera ide u Pariz

Solskjaer ga toliko hvalio, ali uzalud: Veznjak Uniteda potpisao predugovor s PSG-om!

Edmir Škorić

Britanski novinar Dundan Castles tvrdi da je Ander Herrera prihvatio da pređe u PSG.

Herrera se povezivao s PSG-om i čini se da će španski veznjak definitivno od ljeta biti član francuskog prvaka.

Britanski novinar tvrdi da je Herrera postigao dogovor i potpisao je predugovor s Parižanima, nakon što je odlučio da odbije ponudu Manchester Uniteda o produženju saradnje.

Herrera je za 36 miliona eura iz Athletica 2014. godine došao na Old Trafford i za Crvene vragove je tokom pet sezona upisao 187 nastupa.

Ole Gunnar Solskjaer je imao želju da ga ostavi u Unitedu, ali igrač je očito donio drugačiju odluku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Njegova energija i upornost su od vitalnog značaja za United. Ima puno energije, može pokriti desnu stranu, trči nonstop naprijed", kazao je Solskjaer.

PSG ostaje bez Adriena Rabiota na ljeto i klub je odlučio da njega zamijeni Herrerom, a u opticaju je bilo još nekoliko igrača, poput Frenkiea De Jonga, koji je ipak odlučio da ode u Barcelonu iz Ajaxa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.