Wolverhampton za 90 minuta protiv Brightona nije napravio niti jedan faul

Nešto što se rijetko viđa na utakmicama

Ovo nećemo vidjeti na meču Premijer lige BiH: Wolvesi završili meč bez ijednog napravljenog faula

S. Pašalić

U engleskoj Premier ligi smo danas vidjeli nešto što se jako rijetko ili možda čak nikako ne viđa na nogometnim utakmicama.

Wolverhampton i Brighton su odigrali utakmicu 35. kola Premier lige, a konačni rezultat je bio 0:0.

Domaći su ovu utakmicu dočekali na 9. mjestu na tabeli i nisu imali imperativ pobjede s obzirom da ne mogu stići do mjesta koja vode u Evropu, ali ne mogu ni ispasti iz lige.

S druge strane Brighton se grčevito bori za opstanak i nalazi se na 17. mjestu pa će im bod iza današnje utakmice dobro doći u nastavku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bod Brightona je veliki uspjeh jer kada se pogleda statistika Wolverhamptona vidi se da je domaća ekipa puno više napadala i bila bliže pobjedi.

Ipak, ta statistika je donijela i jedan nevjerovatan podatak, a to je da igrači Wolverhamptona nisu napravili niti jedan faul u toku cijele utakmice, a to je stvar koja se zaista jako rijetko viđa na nogometnim terenima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.