Razočarani navijač Wolvesa napao mlade navijače Watforda, a onda je žestoko požalio
Navijač Wolvesa je iz čista mira napao navijače Watforda

Očigledno se nije mogao pomiriti sa rezultatom utakmice

Razočarani navijač Wolvesa napao mlade navijače Watforda, a onda je žestoko požalio

S. Pašalić

Watford je jučer nakon velikog preokreta poslije produžetka savladao Wolverhampton sa 3:2 i plasirao se u finale FA kupa.

Gubio je Watford sa 2:0, ali je golovima Deulofeua u 79. i Deeneya u 94. minuti sa bijele tačke izjednačio na 2:2, a zatim je u 104. minuti Deulofeu svojim drugim golom na ovoj utakmici odveo Watford u finale.

Čini se da se to nije svidjelo jednom navijaču Wolverhamptona koji je nakon utakmice ničim izazvan napao navijače Watforda te je tom prilikom udario nekoliko njih.

Radilo se većinom o mlađim navijačima Watforda koji su pokušavali izbjeći sukob, ali se onda jedan stariji navijač odlučio umiješati te je oborio navijača Wolverhamptona na pod, a zatim ga je veća grupa navijača Watforda počela cipelariti dok je bio na podu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije