Ne stišava se atmosfera nakon utakmice

Saopštenje Crvene zvezde: Hvala navijačima za podršku, a "moralnim čistuncima" poručujemo...

S. Pašalić

Košarkaši Crvene zvezde su sinoć u petoj utakmici finala ABA lige razbili Budućnost sa 97:54 i tako osvojili titulu prvaka ovog takmičenja.

Iako se košarka trebala da bude u prvom planu, nakon svih dešavanja i incidenata na kraju se najmanje pričalo o samoj utakmici.

Na zagrijavanju je izbio najveći incident kada je nekoliko navijača Crvene zvezde utrčalo na parket i napalo igrače Budućnosti, a obezbjeđenje je spriječilo fizički sukob.

Podgoričani su nakon toga napustili parket nezadovoljni sigurnosnom situacijom, a na kraju su se nakon duže pauze vratili u dvoranu i odigrali utakmicu.

Što se tiče igre, Budućnost je držala priključak samo u prvoj četvrtini, a sve nakon toga je bilo za zaborav što se tiče igre ekipe iz Podgorice.

Budućnost je nakon utakmice izdala saopštenje u vezi svih događaja vezanih za utakmicu, a sada je i iz Crvene zvezde stigao odgovor:

"Klub se ovom prilikom javno zahvaljuje na čestitkama svim klubovima ABA lige, takođe i Eurolige koje su nam uputili nakon finala i zasluženo osvojene titule.

Također, ogromnu zahvalnost dugujemo našim navijačima koji su napravili fantastičnu atmosferu i vodili tim do velikih pobjeda u finalnim utakmicama, i pružali veliku podršku klubu, igračima i stručnom štabu tokom teških trenutaka u Podgorici koji su najmanje imali veze sa košarkom i sportom.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Također, svjesni da pojedinci i 'moralni čistunci' pokušavaju u ovim trenucima da umanje ovaj veliki uspjeh tima pojedinim dešavanjima prije pete utakmice, klub saopštava da će u narednim danima na konferenciji za medije do najsitnijih detalja informisati javnost o svim događajima, ličnostima i njihovim ulogama u nemilim scenama koje su pratili finalnu seriju, počev i na prvom mjestu od organizovanog napada na delegaciju KK Crvena zvezda mts u Podgorici, pa sve do smišljene provokacije publike od strane pojedinaca iz delegacije KK Budućnost u hali "Aleksandar Nikolić” u cilju neodržavanja pete utakmice!

O terminu konferencije za medije KK Crvena zvezda mts će obavijestiti javnost u najkraćem roku", stoji u saopštenju KK Crvena zvezda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.