Sjajan tandem u najavi

Trener najavio dolazak Neymara i Hazarda: "Ovdje se ispunjavaju snovi"

Admin Čaušević

Neymar Junior i Eden Hazard su godinama među najboljim fudbalerima svijeta. Do sada su igrali jedan protiv drugog, a od ljeta to bi se moglo promijeniti.

Hazard će gotovo pa sigurno napustiti Chelsea, dok je i Neymarov ostanak u PSG-u upitan. Obojicu fudbalera bi u svojim redovima rado vidio Real Madrid.

Zinedine Zidnane je čak najavio mogući dolazak ovog dvojica kazavši kako je Real klub u kojem se ispunjavaju snovi.

"Neymar sanja da igra sa Hazardom? Real je klub u kojem se ispunjavaju snovi. Radi se o važnom klubu i mnogi žele ovdje igrati jednog dana. Vidjet ćemo šta će se desiti. Svi igrači su kompatibilni...", rekao je francuski stručnjak.

Zidaneovoj izjavi je prethodila želja Neymara a koji je kazao kako bi volio igrati zajedno sa Hazardom.

"Volio bih igrati s Hazardom, njegov stil igre je sličan mom. Mislim da bi mogli pokušati. Zajedno bi pravili haos", rekao je sjajni Brazilac.

Real Madrid je navodno već završio posao oko dolaska Belgijanca, dok s Neymarom to nije slučaj.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilski superstar je dugogodišnja želja Florentina Pereza, ali za sada se sve završava na pokušajima.

Perez na stadionu Santiago Bernabeu želi napraviti novu generaciju "galaktikosa", a Hazard i Neymar su sigurno pravi izbor za to.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.